hits

Sol Runesdóttir

  • Forsiden
  • Bloggprofil

3.3.2017

  • Skrevet 03.03.2017 klokka 01:40
  • Kategori: Blogg

Det har gått veldig lang tid siden jeg sist skrev her. Enda lengre tid siden jeg skrev her fast. Jeg klarer ikke helt å gi slipp på følelsen av at jeg savner det. Jeg savner ikke å spille på meg selv for å generere klikk og oppmerksomhet. Jeg savner heller ikke å bruke bloggen som en plattform for å selge et produkt jeg egentlig ikke tror på selv - Det jeg derimot savner er de små øyeblikkene med komplett ærlighet. De øyeblikkene hvor jeg skrev for min egen del. De øyeblikkene hvor jeg genuint ønsket å dele med andres velvære i tankene. 

Jeg ønsker å ta disse øyeblikkene tilbake. Delvis på grunn av at det gir meg så mye - Men også på grunn av responsen jeg får når jeg deler noe litt mer substansielt på andre plattformer. Jeg får tilbakemeldinger om at mine tanker utgjør en forskjell i andres liv. Jeg vet ikke helt hvordan jeg kan formulere den setningen uten at den utstråler hybris - For jeg mener ikke at jeg innehar en slags dypere innsikt i noe som helst.
Det jeg derimot kan konkludere med er at jeg har hatt - og fortsatt har - mine utfordringer med for eksempel latskap og mangel på motivasjon; og jeg elsker å finne kreative metoder for å angripe atferd jeg ikke liker i meg selv. Det mye dette jeg ønsker å skrive om. Jeg ønsker å hjelpe andre som kan relatere til situasjonene jeg ofte finner meg selv i - Og om jeg ikke kan hjelpe direkte, så kan jeg kanskje inspirere noen til å finne kreative løsninger på problemstillinger som ofte oppstår i et samfunn som setter komfort i høysetet.

Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å skrive her inne. Jeg kommer til å poste innlegg når jeg føler for det selv. Jeg kommer ikke til å dele innleggene mine noe sted og kommentarfeltet vil være lukket - For jeg vil ikke falle hen til fristelsen om å skrive for bekreftelsens skyld. Jeg vet jeg enda har noen følgere på Bloglovin', og jeg ser på statistikken at en del titter innom av og på selv om bloggen har vært helt død - Det er dere jeg ønsker å skrive for. <3 Det er dere jeg virkelig bryr meg om. Jeg gleder meg veldig til å kommunisere med dere igjen, om så i form av en monolog. 

Skriv en ny kommentar

Solblirsterk.blogg.no

Jeg heter Sol, er 25 år og bor i Oslo. Jeg skriver om rare ting jeg ikke har sikker viten om et par ganger i skuddåret. Bruk menyen under headeren for å navigere deg rundt på bloggen. :-)

solblirsterk

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

RRH Webdesign