hits

Sol Runesdóttir

  • Forsiden
  • Bloggprofil

Slik kommer du deg garantert opp om morgenen.

  • Skrevet 12.07.2017 klokka 18:21
  • Kategori: Lifehacks

Jeg har seriøst tidenes største sovehjerte. Jeg utviklet meg til å bli et B-menneske i tidlig alder og har følgelig mange minner av at foreldrene mine fysisk drar meg ut av senga. Altså, typ, de drar meg etter beina samtidig som jeg tviholder i sengekanten. Det bør også nevnes at når de endelig fikk meg opp så låste jeg meg ofte bare inne på do for så å sove videre på badegulvet og larve meg oppå varmekablene.
Jeg er ekstreeeeemt trøtt om mårran med andre ord, og enkelte dager våkner jeg ikke av alarmen i det hele tatt. Hvis jeg legger alarmen i et annet rom, så går jeg som regel bare tilbake til senga mi i halvsøvne og legger meg igjen. Det har også hendt ved flere tilfeller at jeg later som at jeg er våken (i søvne) når folk forsøker å vekke meg. Det høres kanskje litt komisk ut, men de av dere som sitter i samme båt som meg vet hvor utrolig frustrerende det er.

Jeg har funnet en løsning på problemet mitt i form av en app. Den heter Alarmy, og har revolusjonert livet mitt. Selve alarmen er så jævlig at jeg ikke har klart å sove over den en eneste gang på et halvt år - Men det spesielle med appen er måten man må skru den av på. Man har flere alternativer, men en av mine favoritter er Forhåndsbestemt foto. Velger du denne så tar du i forkant et bilde av et eller annet i huset ditt, for eksempel toalettet eller dusjen. For å få skrudd av alarmen så er man nødt til å stå opp og ta et nytt bilde av toalettet eller dusjen. Jeg har et bilde av dusjsluket, og det er utrolig smart - For når jeg først står der inne i dusjen så er terskelen for å skru på vannet mye lavere enn å gå tilbake til senga for å legge seg.

Den andre favoritten min er Mattestykker. Dette er masochisme på det sterkeste. Det er ikke bare-bare å løse mattestykker i halvsøvne med en flyalarm i bakgrunnen - Men det er utrolig effektivt. Man får brukt hjernen sin slik at den rekker å våkne før alarmen skrus av. (Man kan justere vanskelighetsgrad)

Bilderesultat for alarmyBilderesultat for alarmy

Bilderesultat for alarmy mathBilderesultat for alarmy math

Jeg er veldig glad i å korrigere dårlige vaner med apper og teknologi. Jeg har en grei liste med apper og program som har gjort både meg og hverdagen min bedre. Jeg kommer til å legge de ut her litt etter litt under kategorien "Lifehacks". Dette er ikke annonser heller forresten, bare ærlige anbefalinger til fellow surrehuer. :)

Solblirsterk.blogg.no

Jeg heter Sol, er 24 år og bor i Jessheim. Jeg blogger basically om styrketrening og kosthold, motivasjon, tanker og følelser. Bruk menyen under headeren for å navigere deg rundt på bloggen. :-)

solblirsterk

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

RRH Webdesign